Sta je stil ... of kies je voor ondernemen
Startende ondernemer? Nieuw product of andere marktaanpak? Uw ondernemerschap krijgt vaart met De Zaakversneller. Dit programma is een initiatief van de gemeenten in het Land van Cuijk om de bedrijvigheid in het gebied te vergroten. Met het programma wordt beoogd een ondernemer een vliegende (door)start te laten maken. Belangrijkste onderdelen in het programma zijn het ondernemersplan en de leergang. Het ondernemersplan wordt in samenspraak met de ondernemer en onder begeleiding van ervaren businesscoaches door studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven opgesteld. De leergang is een praktijkgerichte bedrijfskundige leergang waarbij de deelnemers gestimuleerd worden om vanuit hun eigen bedrijfsplannen te participeren in de leergang. Strategie, marketing, communicatie, financieel management komen hierbij uitgebreid aan de orde. Voor meer informatie www.zaakversneller.nl. Een ervaring van een deelnemer.

Testimonial Cumlingua:

De Zaakversneller en Cumlingua
Iedereen kan Engels leren

Structuur, duidelijkheid, je eigen ideeën helder in kaart brengen en, nog belangrijker, een onafhankelijk beeld krijgen van je eigen competenties en aandachtsgebieden. Het business plan van Cumlingua werd niet zo zeer geschreven om mogelijke investeerders over de streep te halen, maar juist om aan de losse ideeën achter de Cumlingua Box vorm te geven. Voor meer klik hier.

Starterscafé

Ook behoefte aan vrijblijvend netwerken met andere ondernemers in uw regio. U bent van harte welkom bij de bijeenkomsten van het Starterscafé. Binnen het Starterscafé staat telkens een ander thema centraal. Een panel van ondernemers en deskundigen brengen hun ervaringen en kennis in, u wordt uitgedaagd zelf stelling te nemen en u wordt ruimschoots in de gelegenheid gesteld om nieuwe contacten op te doen. Voor extra informatie , data, locatie en thema van bijeenkomsten van het Startescafé, klik hier. voorpagina